Espai criança

Espai adreçat a famílies amb infants que vulguin compartir l’experiència de la criança i l’educació dels seus fills i filles amb nosaltres.

L’objectiu és acompanyar-te i donar-te suport en aquest procés, gaudint d’un espai pensat per a compartir expriències, vivències, dubtes, inquietuds i angoixes. Així com esdevenir contextos significatius d’ensenyament-aprenentatge en família.

Opcions: espai de joc en família, tallers, xerrades.

Demana la targeta Mamis Kangurs per gaudir de tots els nostres serveis a preus molts especials.

Reforç escolar

L’alumne com a protagonista del seu aprenentatge. Aprendre a aprendre.

Partim de les seves necessitats, personalitzem les classes segons:

  • Els seus interessos
  • Les seves necessitats
  • La manera d’estudiar
  • La metodologia de l’escola
  • Dificultat concreta de l’aprenentatge, o trastorn de l’aprenentatge

L’objectiu que es proposem en aquesta activitat és adaptar-nos a l’alumne, posem el focus en ell, en els seus gustos, en els seus interessos, en la manera que té d’estudiar i la metodologia que utilitza a l’escola.

La personalització de les classes centrada en l’alumne, fa que aquest vingui motivat, aprengui a aprendre, aprengui recursos i tècniques d’estudi per a rendibilitzar esforços a l’hora d’estudiar.

Adaptem les classes a les seves necessitats o dificultats en l’aprenentatge.

Oferim classes grupals, particulars, al centre o al domicili i també tenim formació online.

Aquest servei està dirigit a alumnes de infantil, primària, secundària i batxillerat, cicles, proves d’accés, selectivitat.

 

Anglès

A Kangurs, personalitzem les classes segons els interessos i motivacions per aprendre, de l’alumne, tenint en compte la manera en com estudien, els seus gustos i la metodologia de l’escola.

L’alumne és el protagonista del seu propi aprenentatge.

Oferim classes grupals, particulars, al centre o al domicili i també tenim formació online.

La personalització de les classes centrada en l’alumne, fa que aquest vingui motivat, amb ganes d’aprendre i amb aquesta base tenim molt guanyat.

Aquest servei està dirigit a alumnes de infantil, primària, secundària i batxillerat, adults.

Psicologia i logopèdia

Serveis de psicologia i logopèdia adreçats a infants i adolescents i llurs famílies, es fan servir diferents tècniques i recursos per poder adequar el servei a la necessitat de l’infanti.

La primera visita és gratuïta.

La visita normalment és de 50′ amb l’infant o adolescent i els darrers 10′ serveixen per parlar amb la família.

Oferim un servei d’observació, que es fa dins l’aula d’estudi, en aquest cas, el psicòleg està dins la classe observant amb la finalitat de detectar i posteriorment poder adequar les tècniques d’aprenentatge acadèmic a les necessitats específiques de l’alumne.