Casals de vacances

Casal d’estiu 2022:

Casal d’estiu 2022 – Tòtem Kangurs

Casal Menuts 0 a 3 anys 2022

 

Cada any, quan s’acaba l’escola, el Casal de Kangurs s’activa.

Oferim Casals de vacances, de Nadal, Setmana Santa i a l’estiu, també disposem de “casalets” pels dies de lliure elecció (disposició) de les escoles, dies puntuals, festivitats excepcionals, com vagues, votacions, etc. No us deixarem mai penjats, quan els altres serveis tampoc hi són, nosaltres seguim aquí, de la mà de les famílies, per ajudar-vos en la conciliació familiar i laboral i oferint-vos un servei 100% personalitzable.

Els nostres casals d’estiu són els més llargs del territori, som els únics que comencem per Sant Joan i acaben per la Diada de Setembre. Oferint-vos  aproximadament unes 10-12 setmanes de casal.

Amb casals d’aquesta magnitud, l’únic que funciona és la motivació, dissenyar i elaborar un casal així, és el que més ens agrada i el que millor sabem fer.

Per sobre de tot, han de ser divertits, ens agrada que els infants vulguin venir i tornar i ho facin super motivats!

Com ho fem?

El projecte de casals de Kangurs, s’organitza en tres grans grups:

 • Espai menuts per infants de 0 a 3 anys
 • Casal per nenes i nens de 3 a 12 anys
 • Casal de joves de 13 a 18 anys

METODOLOGIA:

Treballem amb fil conductor i centres d’interès.

 • El centre d’interès és l’objectiu principal del casal, la temàtica: les emocions, treball cooperatiu, descoberta de l’entorn, mediambient, etc.
 • El fil conductor és la història que es desenvolupa al llarg del casal amb la temàtica escollida: la volta al món, superherois, follets del bosc. Del fil conductor pengen les activitats que es personalitzen més o menys en funció de la temàtica escollida. Per exemple, quan visitem el CosmoCaixa per treballar el mediambient.

HORARI DEL CASAL:

En el casal de menuts l’horari és flexible, funcionem amb bonus d’hores per tal d’adaptar-nos a les necessitats dels infants i les famílies.

El els casals de 3 a 18 anys, els horaris estan marcats però cada família pot escollir la franja i serveis que necessiti. Adaptant-nos com sempre a les vostres necessitats.

LES ACTIVITATS I ELS GRUPS

La programació està pensada per tenir la màxima varietat d’activitats durant la setmana i que els nens i nenes puguin treballar tots els aspectes indiferentment de la setmana que vinguin. La història del centre d’interès també està pensada per tot el casal però dividida en setmanes, per tal que ningú perdi el fil vingui la setmana que vingui. Fem manualitats, jocs tradicionals, jocs esportius, jocs d’aigua, jocs d’exterior, jocs de taula, ball, música, etc.

Els grups són heterogenis. Ens organitzem en grups petits tenint en compte l’habilitat, aptituds i característiques a nivell maduratiu de l’infant, nen@ o adolescent. Aquesta distribució també facilita l’atenció a la diversitat.

 

SORTIDES

Amb els menuts fem petites sortides, però sempre es consultarà amb les famílies, si els pares/mares no ho voleu, no sortiran.

La resta d’edats, surten 1 cop per setmana tot el dia d’excursió, també fem petites sortides de mig dia, per la zona i colònies d’1 nit!

Cada setmana anem a piscina i a platja, excepte amb els menuts.

L’EQUIP EDUCATIU: 

Som un equip multidisciplinari, format per psicòlegs/gues infanto-juvenils, psicopedagogs/es, educadors/es socials, educadors/es infantils i mestres d’educació infantil i primària. Tots comptem amb la titulació de monitor de lleure infantil i juvenil. A banda, comptem amb auxiliars de monitor/a (premonitor/es) que ens donaran un cop de mà en les sortides i excursions durant tot l’estiu i monitors/es en pràctiques. 

 

Cada cop més, acudeixen al centre més famílies amb infants amb necessitats específiques de suport educatiu (NESE), és per aquest motiu que hem incorporat en plantilla la figura del vetllador. Un monitor amb aquesta titulació que acompanya i dona suport a aquests nens i nenes. 

 

El resultat de programar i confeccionar entre tot l’equip tota la programació ens permet per una banda, no deixar-nos res per a la improvisació i per a l’altre banda, crear un casal més inclusiu per tal que qualsevol nen o nena, quina sigui la seva condició, pugui gaudir plenament del casal com qualsevol altre i tingui cobertes totes les seves necessitats.

Inscripcions:

Les inscripcions es fan via web a través del TPVescola.

En el formulari cal adjuntar la següent informació:

Fotografia de carnet

Fotocòpia DNI pare, mare o tutor legal

Fotocòpia targeta sanitària

Fotocòpia llibre de vacunes

Podeu veure més informació de com funcionen els casals aquí https://kangurs.com/casal-estiu-2021/ i aquí https://kangurs.com/casal-de-menuts-2021/

Per a qualsevol dubte o consulta ens podeu contactar a info@kangurs.com i per telèfon o whatsapp al 615.195.145 o 93-127.77.84

Les nostres extraescolars Extraescolar Intel·ligències Múltiples (MI)

Extraescolars

A Kangurs, tot el que fem ho fem des de la nostra mirada, no fem servir serveis que fan els altres, sinó que cada servei ens surt del cor, fruit del que pensem i creiem també neixen unes extraescolars úniques, nascudes i creades aquí el 2016.

El projecte de les extraescolars, “Intel·li8ències” parteix de la idea de les  Intel·ligències Múltiples de H. Gardner.

L’extraescolar es basa en la creació de diversos espais lúdics basats en les 8 intel·ligències a partir de les quals proposem activitats i jocs diferents per a potenciar-les, una extraescolar plena d’activitats per treballar les MI com plàstica, música, psicomotricitat, idiomes, teatre…

El marc de les extraescolars és un espai idoni per a oferir als nens i nenes alternatives de lleure de qualitat.

Animació Infantil | Festes temàtiques | Canguratge

Organitzem festes personalitzades, al gust i totalment a mida.

Ens agrada fer-vos sentir únics, decorar l’espai per tu, i perseguim la qualitat en el servei, per aquest motiu, l’espai aquell dia només serà per vosaltres, no haureu de córrer ni compartir l’espai amb ningú.

Si tens clar què vols, t’ho preparem i si no saps què fer, t’assessorarem. Deixa que nosaltres ens encarreguem de tot i gaudeix del teu dia.

Podem oferir-vos el nostre espai, però també ens desplacem per tot el territori. Ens podeu contractar per una casa particular, un restaurant, empreses, al carrer…

Li donem molta importància a les persones que estan amb vosaltres, fills o convidats. Tot el personal són monitors amb titulacions professionals i tenen un alt esperit vocacional. Són carinyoses i respectuoses i tenen infinita paciència amb els petits.

Les festes que ens podeu contractar són:

 • Aniversaris i festes privades
 • Gimcanes temàtiques
 • Animació infantil i Canguratge per a casaments, batejos, baby showers, comunions, festes privades, etc.
 • Festes de barri, al carrer, per entitats, fundacions, empreses privades, etc.
 • Festes escolars i fi de curs
 • Servei de canguratge per a reunions d’empresa, esdeveniments, etc.

Activitats que podeu contractar:

 • Maquillatge infantil
 • Tallers de cuina, de manualitats, específics…
 • Animació infantil i gimcanes
 • Creació d’espais de jocs, exteriors i interiors
 • Espectacles de música, de màgia, titelles, de dansa, caga tió, etc.

Altres serveis que us podem oferir:

 • Creació de projectes des de zero
 • Gestió integral o d’alguna de les seves parts d’un espai o projecte