El projecte de Kangurs esdevé un espai amb una gran varietat de recursos educatius on hi podràs trobar:

Espai de suport familiar: Espai per a les famílies amb infants a partir de 4 mesos que tenen dificultats amb la conciliació labora i la cura dels seus fills/es. Opcions flexibles, sense quotes fixes.

Acadèmia de Reforç i Anglès: Serveis educatius per a famílies amb fills/es en edat escolar, per a totes les etapes, des d’infantil fins a batxillerat amb o sense cap dificultat específica a l’hora d’estudiar, d’organitzar-se, de fer els deures… Disposem d’horaris flexibles.

Aula Virtual: Formació per a adults i professionals del nostre sector, xerrades, formacions, exposicions, ponències destinat a professionals del nostre àmbit (docents, pedagogs, psicòlegs, terapeutes…)

Espai Lúdic: Activitats lúdiques durant el curs, en vacances escolars, dies de lliure elecció, espai per a festes i tallers i molt més.

Serveis per empreses, Autònoms i emprenedors: Serveis de gestió integral o parcial de tota mena d’activitats que promogui l’entitat, recursos per a autònoms i emprenedors que comencen i busquen recolzament i un espai on començar.

 

Kangurs és un projecte personal, que fa un pas endavant per crear un espai flexible i personalitzat amb recursos reals que s’adapten a les vostres necessitats.

Ens defineix la transparència i proximitat en l’atenció i la professionalitat en el dia a dia. Ens agrada cuidar-vos i cuidar dels vostres petits. Ens agrada mimar cada detall i hem posat tot l’esforç i estima en cada projecte i racó que hem creat.

El valor afegit, la nostra visió 360º

Som un equip multidisciplinari, compost per psicòlegs, logopedes, pedagogues, educadores infantils, monitors i directors de lleure això ens permet tenir una visió molt més àmplia dels nens i nenes.

Poder observar les coses des de diferents perspectives, tenir més recursos i eines i poder per personalitzar els nostres serveis, tenint en compte molts més aspectes.

Tot suma, ens unim per crear. La nostra visió i vocació fa que el valor dels nostres serveis sigui excepcional i no ho diem tan sols nosaltres, els nostres clients ens avalen. Fa 10 anys que estem al vostre servei.

Les nostres activitats són úniques, estan creades aquí, són originals i diferents, perquè busquem ser diferents, no volem fer el que fa la resta.

La importància d’aquest valor ens converteix en un servei de proximitat, que competeix de manera directa amb les grans empreses del sector.

Avui dia, tenim una dificultat palpable amb els horaris laborals i la els horaris escolars. Aquesta és la nostra realitat en el dia a dia, és aquí on pren sentit Kangurs:

Què necessites? Quan ho necessites? Com ho necessites?

Ens agrada escoltar-vos, saber què necessiteu i adaptar-nos a vosaltres. Saber quins problemes de conciliació teniu, quines són les vostres inquietuds i quines són les vostres peticions i ho volem saber perquè volem ajudar-vos.

Estudiarem tot allò que ens demaneu i prepararem experiències que us siguin útils, relacionades amb la criança, l’educació, el lleure, la formació, amb totes les garanties, que us pot oferir una empresa, la tranquil·litat de deixar els fills en un espai segur, que compte amb totes les assegurances i  amb les normatives de seguretat i amb un equip de professionals de confiança.

Aquest, és un projecte viu, que es modifica i s’adapta i que s’enriqueix de tothom qui el toca. Estem convençudes, de que podem fer les coses diferents i volem aportar en nostre granet de sorra.

Com ho fem?

Tenim una oferta molt variada d’activitats dins i fora de l’horari lectiu, tant durant el curs com en èpoques de vacances, quan tot és tancat, per gaudir amb els companys i amics i viure experiències inoblidables, úniques i guardar-ne un bon record. Nosaltres obrim tot l’any, agost inclòs!

Un espai acollidor i proper, treballem sempre en grups més reduïts per tal de donar un servei de qualitat excel·lent i de la mà dels millors professionals.

Qui hi ha darrera de Kangurs?

“”

Laia CarmonaEducadora infantil

Laia Carmona

He treballat  durant molts anys vinculada al lleure educatiu i a la petita infància i tot el que l’envolta, la criança, els tallers, l’educació, el joc en cada etapa i sempre m’ha fascinat aquest món.

Porto més de 15 anys en aquest sector i he de dir i reconec que m’agrada molt treballar amb totes les edats, no podria quedar-me amb una etapa, totes són especials, són boniques i m’encanta estar allà per acompanyar-los.

Vaig triar aquesta professió perquè m’agradava poder escoltar els infants, educar i acompanyar-los en el seu desenvolupament, amb respecte, reforçant les bones conductes (el reforç positiu és molt més efectiu que el negatiu), creant espais de confiança i de conversa on cada infant/nen/a/adolescent, pugui ser i fer, sense por a ser jutjat.

Amb tot aquest recorregut, he tingut la sort de viure i veure diverses realitats, metodologies i maneres de fer i sempre he arribat a la mateixa conclusió, la vocació en aquest àmbit és molt important i també el projecte educatiu que hi ha al darrera.

Tot plegat, una motxilla plena de recursos i d’experiències que m’han marcat i m’han fet reflexionar i decidir a bolcar-me en el meu propi projecte.

El que més m’agrada és crear recursos i espais i fer-ho en equip amb professionals de diversos àmbits dins el nostre sector, poder donar-li una mirada 360º és brutal i així és Kangurs, un canvi de mirada, un projecte on tots els nens i nenes sigui quina sigui la seva condició hi tenen cabuda, un projecte viu, això per mi és tocar el cel.

Com a mare de dues criatures petites, també he pogut veure la mancança de recursos que tenim a la zona i això també em va ajudar a crear un espai que pogués cobrir aquestes necessitats.

Realment treballo en el que sempre he volgut i sé que en això tinc molta sort, però a més a més, la meva gran satisfacció és el fet de poder donar-li vida al meu projecte personal, per a mi això és quelcom extraordinari.

M’encanta la meva feina i el que més m’agrada és poder ser útil, poder ajudar als altres, per tant, aquí, amb Kangurs puc combinar les meves dues passions, la docència i el tracte amb el client.

Aquesta és la meva manera de pensar, de fer i també el meu granet de sorra. Potser no puc fer grans coses, no puc canviar tota la societat, però a petita escala, m’agrada atendre a les famílies, poder-les orientar i acompanyar als infants en el seu desenvolupament.

Quin mètode seguim?

He treballat amb diferents metodologies, dins la docència i també en el lleure, en diversos projectes d’extraescolars, casals d’estiu, escoletes, etc. Tota aquesta experiència i camí recorregut, m’han fet anar elaborant les meves creences actuals. Una mica allò de: això no ho faria mai o allò m’ha agradat, m’ho apunto, i així he anat confeccionant el meu tarannà actual.
No sóc una persona de extrems, considero que cada metodologia té les seves coses bones i el que veritablement enriqueix és la suma de totes elles, en aquesta línia treballem a Kangurs.

Per a mi el més important és oferir un servei que permeti que tots els infants aprenguin i s’ho passin bé. I això rau en tenir un bon projecte i un bon equip.