Skip to main content

Reforç Escolar

Grups reduïts i classes particulars
Promoció Setembre i Octubre 2022
100% adaptat a tu.
2021Activitatsextraescolar

Extraescolar Intel·ligències Múltiples (MI)

By abril 7, 2021octubre 1st, 20212 Comments

La nostra extraescolar es duu a terme en diferents centres educatius i també aquí al centre de Kangurs.

 

Per poder treballar totes les etapes des de P3 fins a 6è de Primària, respectant els ritmes i motivacions de cada nen/a hem preparat múltiples activitats, treballarem a partir d’un programa diferenciat, que té en compte cada etapa, a nivell desenvolupament i també a nivell acadèmic per tal de poder oferir unes competències bàsiques a tots els nens/es i esdevenir un recurs útil, educatiu i per suposat des d’una vessant lúdica i divertida.

El nostre equip prepara, programa i desenvolupa cada activitat, material o espai a partir d’uns objectius i d’uns principis pedagògics definits en el nostre Projecte Educatiu de Centre. Els educadors que duen a terme les activitats, estan formats i reben en tot el procés un acompanyament actiu per part del nostre departament pedagògic per tal de poder oferir una activitat lúdicoeducativa que respon al què fem, com ho fem i perquè ho fem.

 

Extraescolar única i innovadora, amb una metodologia inspirada en Les 8 intel·ligències de Gardner i …

 

El projecte…

Tots els nens i nenes tenen 8 intel·ligències, segons Gardner, però depèn dels seus interessos, tenen desenvolupades unes més que d’altres.

Què proposem?

Treballar les 8 intel·ligències a partir de múltiples activitats com teatre, música, psicomotricitat, manualitats, llenguatge (català, anglès,…)

MI en l’etapa infantil….

Teatre, multiesports, expressió corporal, llenguatge, matemàtiques, idiomes, música, manualitats…

Les activitats extraescolars són una excel·lent oportunitat per als nens i nenes de desenvolupar diferents habilitats i destreses que potser no es treballen suficient des del currículum escolar.

Els pares i mares, per ajudar-los a escollir bé, heu de saber i conèixer les característiques dels vostres fills, amb què disfruten més, què se’ls hi dóna millor, etc… Però, com podem saber què és el que els agrada més o quins són els seus punts forts?

Mitjançant l’observació. Si els observem és més fàcil veure quin tipus d’activitat predomina, què és allò que escull lliurement quan juga.

Aquesta activitat, ens ajuda a veure quins són els punts forts de cada nen/a, què és el que li agrada i què se li dóna bé i per tant, ajuda als pares a saber què els hi agrada fer als seus fills.

Si cada nen/a té un perfil diferent i té més desenvolupades unes intel·ligències que unes altres, també aprèn de formes diferents i té habilitats diferents.

Si escollim una activitat extraescolar respectant els interessos dels nostres fills, augmentem la seva autoestima i motivació perquè estem treballant allò que se li dóna més bé, per tant, li donem un valor afegit.

MI en l’etapa de primària…

Tots som diferents i per tant, no tots aprenem de la mateixa manera. Per donar resposta a aquesta diversitat intel·lectual apostem per un aprenentatge basat en l’alumne, que pugui tenir en compte les característiques individuals dels alumnes i que es preocupi de que tots aprenguin de manera significativa, oferint-los un model obert i flexible que s’adapta a qualsevol nen/a obtenint uns resultats molt positius. Els objectius que ens proposem són els següents:

  • Aprofitar al màxim les habilitats i capacitats del nen/a, estimulant el desenvolupament de les MI.
  • Treballar amb una metodologia que afavoreix  l’assoliment de les competències bàsiques dels alumnes, amb propostes innovadores d’aprenentatge i autoaprenentatge de l’alumne.

 

Com ho farem:

Mitjançant noves maneres d’organitzar i treballar dins l’aula com:
El concepte de “centre d’interès”.
Identificar els punts forts dels alumnes.
Treballar en una educació més individualitzada.
Atendre a la gran diversitat dels alumnes.

 

Per tant, la metodologia que ens proposem és activa, potencia la participació dels nens i nenes i permet treballar de forma integral, global i coherent els objectius plantejats.

 

 

Direcció i Administració: Laia Carmona

Coordinació d’extraescolars i Dpt Pedagògic: Noelia Garcia

 

Altres serveis disponibles:

  • Recollida escolar
  • Permanències abans o després de l’activitat

 

 Tens algun dubte? Truca’ns!

93.127.77.84

615.195.145 (trucada o whatsapp)

info@kangurs.com

 

Us hi esperem!

 

2 Comments

Leave a Reply