2021Activitatsextraescolar

Extraescolar Intel·ligències Múltiples (MI)

By abril 7, 2021One Comment

Vols provar la nostra extraescolar??

Doncs vine al nostre espai!

 

És una extraescolar única i innovadora que no trobaràs enlloc més que a Kangurs…..

Kangurs, és una entitat educativa amb seu a Mataró, especialitzada en la gestió integral de serveis per a l’educació, a l’etapa d’educació infantil i primària, dins l’horari escolar i extraescolar, amb un llarg recorregut i experiència organitzant extraescolars, menjadors escolars, casals de vacances, cura i higiene d’infants de 4 a 36mesos i tota mena d’activitats infantils en temps de lleure. Totes les nostres activitats estan definides dins d’un marc educatiu i es basen en uns principis pedagògics.

 

El projecte…

Tots els nens i nenes tenen 8 intel·ligències, segons Gardner, però depèn dels seus interesos, tenen desenvolupades unes més que d’altres.

Què proposem??

 

Treballar les 8 intel·ligències a partir de les múltiples activitats i així donar unes competències bàsiques a tots els nens.

MI en l’etapa infantil….

Teatre, multiesports, expressió corporal, llenguatge, matemàtiques, idiomes, música, manualitats…

Les activitats extraescolars són una excel·lent oportunitat per als nens i nenes de desenvolupar diferents habilitats i destreses que potser no es treballen suficient des del currículum escolar.

Els pares i mares, per ajudar-los a escollir bé, heu de saber i conèixer les característiques dels vostres fills, amb què disfruten més, què se’ls hi dóna millor, etc… però, com podem saber què és el que els agrada més o quins són els seus punts forts?

Mitjançant l’observació. Si els observem és més fàcil veure quin tipus d’activitat predomina, què és allò que escull lliurement quan juga.

Aquesta activitat, ens ajuda a veure quins són els punts forts de cada nen/a, què és el que li agrada i què se li dóna bé i per tant, ajuda als pares a saber què els hi agrada fer als seus fills.

Si cada nen/a té un perfil diferent i té més desenvolupades unes intel·ligències que unes altres, també aprèn de formes diferents i té habilitats diferents.

Si escollim una activitat extraescolar respectant els interessos dels nostres fills, augmentem la seva autoestima i motivació perquè estem treballant allò que se li dóna més bé, per tant, li donem un valor afegit.

MI en l’etapa de primària…

Tots som diferents i per tant, no tots aprenem de la mateixa manera. Per donar resposta a aquesta diversitat intelectual apostem per un aprenentatge basat en l’alumne, que pugui tenir en compte les característiques individuals dels alumnes i que es preocupi de que tots aprenguin de manera significativa, oferint-los un model obert i flexible que s’adapta a qualsevol nen/a obtenint uns resultats molt positius. Els objectius que ens proposem són els següents:

  • Aprofitar al màxim les habilitats i capacitats del nen/a, estimulant el desenvolupament de les MI.
  • Treballar amb una metodologia que afavoreix  l’assoliment de les competències bàsiques dels alumnes, amb propostes innovadores d’aprenentatge i autoaprenentatge de l’alumne.

 

Com ho farem:

Mitjançant noves maneres d’organitzar i treballar dins l’aula com:
El concepte de “centre d’interès”.
Identificar els punts forts dels alumnes.
Treballar en una educació més individualitzada.
Atendre a la gran diversitat dels alumnes.

 

Per tant, la metodologia que ens proposem és activa, potencia la participació dels nens i nenes i permet treballar de forma integral, global i coherent els objectius plantejats.

 

Les extraescolars es portaran a terme al propi centre de Kangurs. L’horari de l’extraescolar és de:
Dilluns a divendres de 17:15 a 18:30 pels infants de P3, P4 i P5 i pels nens i nenes de 1r, 2n, 3r, 4rt, 5è i 6è.

– Proposta per etapes:

Etapa Infantil: Dilluns, dimecres i divendres.
Etapa Primària: Dimarts, dijous i divendres.

**Consultar a la coordinadora si no van bé els dies proposats**

Equip directiu i Responsable de les extraescolars: Laia Carmona

TARIFES:

CURS

P3 P4 i P5

1r i 2n

3r a 6è

1 Dia

63€/mes

1 Dia

58.8€/mes

1 Dia

58.8€/mes

2 DIES

126€/mes

2 DIES

118€/mes

2 DIES

118€/mes

3 DIES

150€/mes

3 DIES

139€/mes

3 DIES

139€/mes

4 DIES

165€/mes

4 DIES

159.8€/mes

4 DIES

€159.8/mes

5 DIES

179€/mes

5 DIES

175€/mes

5 DIES

175€/mes

El pagament de l’activitat és mensual. El cobrament de l’activitat es realitzarà per domiciliació bancària la primera setmana de cada mes (entre l’1 i el 5 de cada mes).

En cas d’abandonar una activitat a la qual un alumne/a s’ha apuntat, ho ha de notificar al coordinador/a i lliurar la fitxa “BAIXA” degudament complimentada al coordinador/a per a fer-la efectiva abans del dia 20 de cada mes.

Altres serveis disponibles:

  • Recollida escolar
  • Permanències abans o després de l’activitat

 

 

Tens algun dubte??? Truca’ns!!!

 

615.195.145 (trucada o whatsapp)

info@kangurs.com

 

Us hi esperem!!!

 

One Comment

Leave a Reply