Skip to main content

Reforç Escolar

Grups reduïts i classes particulars
Promoció Setembre i Octubre 2022
100% adaptat a tu.
Espai criançaEspai familiarTallerTallers en família

Espai familiar

By gener 19, 2021febrer 10th, 2022No Comments

Espai de criança

i de suport en la

conciliació familiar 

Si has sigut mare recentment o tens un nadó i t’agradaria trobar un grup on poder compartir dubtes o t’agradaria trobar famílies d’aquí Mataró que estan en la teva mateixa situació per compartir vivències… t’estem esperant.

Tenim un espai segur i acollidor, preparat per als més petits de la casa i volem compartir-lo amb vosaltres. Us esperem, volem saber quines són les vostres inquietuds i quines són les necessitats de conciliació familiar que teniu..

 

A l’espai infantil pots trobar:

Tallers de criança

Ioga per nadons

Psicomotricitat en família

Curs de massatge infantil

Cursos i formacions relacionades amb la criança per a (pa)mares.

Espai de joc en família

Bonus d’hores (estades per hores soltes, dies,  bonus setmanals, mensuals, trimestrals i anuals)

Bonus de vacances ( nadal, setmana santa, estiu, agost.)

Servei de cangur a domicili

Musicoteràpia

Xerrades etapa 0-3 anys

Formació de pares,

Formacions per mestres, educadors, psicòlegs, pedagogs, psicopedagogs,

monitors, vetlladors, directors de lleure.

 

TALLERS EN FAMÍLIA

Amb els tallers en família el que pretenem és acompanyar i donar suport en la criança. L’espai familiar és un espai acollidor on poder compartir experiències amb els vostres fills i d’altres famílies, on poder preguntar i explicar les vostres experiències, aprendre i formar-se, compartir, experimentar, viure experiències en família, jugar…

Un món de possibilitats al bell mig de Mataró, a prop del centre, al costat de tot!! I si tens pensat venir sovint, demana’ns la targeta Club Kangurs, per gaudir de beneficis increïbles per vosaltres i els vostres petits.

 

ESCOLETA DE KANGURS

 

L’educació infantil és basa en l’observació i des d’aquesta preparem i adaptem els espais i recursos partint de les necessitats de l’infant, dels seus interessos, de les seves motivacions, des d’aquesta mirada, l’aprenentatge esdevé significatiu.

Vetllem pel desenvolupament integral dels infant, des d’una mirada flexible i respectant els seus ritmes.

Com a mare, puc dir, que quan he hagut de deixar els meus petits amb alguna altra persona, per anar a fer alguna gestió o a treballar, el que més m’ha importat del món és sentir confiança, que puc marxar tranquil·la, que el meu petit està en bones mans.

M’agradaria, com a responsable del projecte, exactament això, que quan deixeu els vostres nadons i aneu a treballar o a fer qualsevol altre gestió, marxeu tranquils, que sapigueu que els vostres petits i petites estan en bones mans, que els sabrem escoltar, entendre i estimar quasi quasi com ho farieu vosaltres.

Els vostres pollets són els nostres pollets.

Així m’agrada dir-ho perquè és el que sento, com si fóssin nostres, el que farieu vosaltres a casa, és el que fem nosaltres aquí, cuidar-los amb molt d’amor i cura, amb naturalitat, sense forçar, acompanyant-los des del màxim respecte i sentit comú.

L’espai està condicionat per permetre el lliure moviment i autonomia en el joc, nosaltres preparem l’espai però ells escullen lliurement quines propostes els interessa.

Apostem per un espai obert que ens permet preparar diferents “racons” de joc diferent: joc lliure, joc simbòlic, rutines diàries..

Ens agrada partir de les estacions com a grans unitats didàctiques per treballar el dia a dia: vocabulari, experimentació, psicomotricitat, gestió de les emocions, música, art i plàstica…

Trets d’identitat

Ràtio

Grup super reduït durant tot l’any, Kangurs no tanca ni modifica la seva ràtio segons l’estació ni la època, el benestar dels infants és la nostra prioritat.

Les places són limitades. Acollim un màxim de 10 infants durant tot l’any.

Nadons de 4 mesos a 6 mesos màxim 3 nadons amb 1 educadora infantil de referència.

Infants de + 6 mesos màxim 7 nadons amb 1 educadora infantil de referència i 1 acompanyant de suport

Adaptacions

Es proposen i es personalitzen tenint en compte l’edat, les necessitats de l’infant i les necessitats individuals de cada família, cada família, infant i situació és un món, per aquest motiu entenem que el període d’adaptació per a cada família ha de ser diferent.

 

Flexibilitat horària

Amb la proposta dels bonus d’hores el que pretenem és acostar-nos al màxim a la vostra necessitat de conciliació, sense més, volem ajudar-vos en la criança, en la conciliació familiar i laboral.

Tenim bonus des de 5 hores, que s’adapten a cada situació i necessitat i si això no és el que busqueu, podem oferir-vos un servei a casa, a la vostra llar, adaptat a vosaltres.

Empatia i proximitat familiar

Amb l’alimentació, les rutines horàries i ritmes dels nadons, creences i religions, amb el llenguatge, amb les manies i peculiaritats de cada família, perquè entenem que la criança dels vostres fills és vostre i ho respectem per sobre de tot.

Us assessorem i acompanyem en els processos en els que ens demaneu ajuda. Tenim un grup de criança, fem tribu, parlem de coses que preocupen, que fan respecte, que no sabem com gestionar, que compartint, sempre és millor i es veu tot d’una altra manera quan sents que no estàs sol, que no ets un bitxo raro.

Així que si necessites deixar el teu petitó una estoneta per anar a fer alguna gestió, pots confiar en nosaltres, tenim diverses opcions. Oferim bonus durant tot l’any, hores soltes, bonus setmanals, mensuals, trimestral i anuals, per vacances, a l’estiu, a l’agost, Nadal, Setmana Santa.

Sense quotes eternes ni matrícules feixugues!! I el millor de tot, si un dia no veniu perquè finalment ho podeu conciliar, aquelles hores no es perden, s’acumulen i les podeu gastar més endavant* i si està malalt, us enviem un servei de cangur de confiança a casa. No us deixarem mai sols, ni penjats, ni venuts, sempre amb el compromís d’estar al vostre costat.

Informa’t sense compromís.

Metodologia

Definim la nostra metodologia com la metodologia del sentit comú, hi ha moltes bases pedagògiques que ens inspiren en el dia a dia i totes elles són vàlides i cap ho és si es parteix del mètode. Entenem que el més important del mètode escollit ha de partir de les necessitats de l’infant i s’ha d’acompanyar amb un equip professional, amb vocació i la mateixa mirada.

La utilització de diferents metodologies pedagògiques ens permet acostar-nos a cada infant des de les seves necessitats, forma d’aprendre, d’entendre el món…

Per això diem que la nostra metodologia es basa en un mètode propi, que fuig dels extrems, no som ni d’uns ni dels altres, som de la riquesa de tots i del que més ens agrada de cadascún d’ells: Pikler, Montessori, Waldorf, Reggio Emilia, Malaguzzi.

Podeu veure més del projecte aquí:

https://kangurs.com/que-es-kangurs/

El projecte d’escoleta

La programació d’activitats i les unitats didàctiques parteixen com hem comentat de les estacions, però estan inspirades i es programen a partir del nostre projecte “Intel·li8ències “, podeu veure’n més aquí

https://kangurs.com/serveis-de-lleure/#extraescolars

i sobretot aquí

https://kangurs.com/extraescolar-intelligencies-multiples/

 Horaris del servei:

 

Tenim flexibilitat horària per adaptar-nos a les vostres necessitats.

Horari d’atenció al públic:

De dilluns a divendres de 8 a 12.

La resta d’hores cal demanar cita prèvia.

L’horari de l’espai familiar i infantil varia segons les vostres demandes i necessitats.

Amb el bonus d’hores, podeu escollir dies i hores que voleu venir, no hi ha obligatorietat, ni mínims ni matrícules estratosfèriques i si no vens, no consumeixes hores i per tant, no pagues de més.

Així de fàcil i senzil.

No tanquem en tot l’any, obrim a l’estiu, a l’agost també, per Nadal i Setmana Santa.

Si necessiteu cangur a casa o en dies festius o qualsevol altre necessitat, ens podeu consultar.

Ens adaptem per crear un espai per tu!

 

Espai criança

 

Espai adreçat a famílies amb infants que vulguin compartir l’experiència de la criança i l’educació dels seus fills i filles amb nosaltres.

L’objectiu és acompanyar-te i donar-te suport en aquest procés, gaudint d’un espai pensat per a compartir experiències, vivències, dubtes, inquietuds i angoixes. Així com esdevenir contextos significatius d’ensenyament-aprenentatge en família.

Opcions: espai de joc en família, tallers, xerrades.

Demana la targeta Mamis Kangurs per gaudir de tots els nostres serveis a preus molts especials.

PROPOSTA D’ACTIVITATS SETMANAL PER INFANTS FINS A 12 MESOS:

ESPAI D’ACOLLIDA DE NADONS
P 0 i P1 DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
9:30h a 10h RITUAL BON DIA
10h a 11h PANERA DELS TRESORS TOCA-TOCA PSICOMOTRICITAT MUSIQUETES BITS
11 a 11:30h ESMORZAR + HIGIENE + DESCANS
11:30h 12:30h JOC LLIURE CONTACONTES (TITELLES) JOC LLIURE PANERA DELS TRESORS PSICOMOTRICITAT
12:30h a 15h DINAR + HIGIENE + DESCANS
15h a 16h JOCS DE FALDA EXPRESSIÓ CORPORAL JOCS DE FALDA EXPRESSIÓ CORPORAL JOC LLIURE
16h a 17h BERENAR

PROPOSTA D’ACTIVITATS SETMANAL PER INFANTS FINS A 36 MESOS:

ESPAI D’ACOLLIDA DE NADONS
P2 DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
9:30h a 10h RITUAL BON DIA
10 a 11h    11h a 11:30h JOC HEURÍSTIC PSICOMOTRICITAT TOCA-TOCA BITS MUSIQUETES
ESMORZAR + HIGIENE + DESCANS
11:30h a 12:30h DANCES I CANÇONS JOC LLIURE MÚSICA PSICOMOTRICITAT BITS
12:30h a 15h DINAR + HIGIENE + DESCANS
15h a 16h EXPRESSIÓ PLÀSTICA JOC HEURÍSTIC RACÓ DE CONTES EXPERIMENTACIÓ AMB DIVERSOS ALIMENTS EXPERIMENTACIÓ AMB DIVERSOS MATERIALS
16h a 17h BERENAR

 

Segueix-nos a les xxss i no et perdis res del que fem, qui som i tot el que et podem oferir.

Instagram https://www.instagram.com/kangurs_/

Facebook https://www.facebook.com/Kangurs/

Teniu més informació del que fem a web www.kangurs.com/serveis, o bé, us podeu posar en contacte amb nosaltres via telèfon o whatsapp al 615.19.51.45 o bé per correu electrònic a info@kangurs.com.

Per inscripcions, cal emplenar el «Formulari», les autoritzacions i declaració responsable.

Documentació que cal portar:

  • Fotografia de carnet
  • Fotocòpia DNI pare i mare (o tutor legal)
  • Fotocòpia targeta sanitària
  • Fotocòpia llibre de vacunes
  • Declaració responsable (enllaç)
  • Formulari emplenat (enllaç)
  • Autoritzacions (enllaç)

 

 

 

Info COVID19:

Seguim els protocols i recomanacions de SALUT, PROCICAT I JOVENTUT i estem en contacte directe amb el CAP de la RONDA REPÚBLICA.