Skip to main content
2020Espai criançaEspai familiar

Centre de suport i conciliació familiar

By març 17, 2020abril 23rd, 2021No Comments

(clica la imatge superior per veure’n la informació completa)

 

Centre de suport familiar. 

Espai d’acompanyament i d’acollida d’infants a partir de 4 mesos

Què és un Centre de Suport Familiar?

És un recurs adreçat a les famílies que tenen dificultats per conciliar la seva vida laboral amb la cura dels seus fills i filles. Els centres de suport familiars ofereixen serveis d’acollida a infants a partir de 4 mesos, amb horaris i preus flexibles per tal d’adaptar-se al màxim a les necessitats particulars de cada família.

centre-suport-familar-kangurs-nadons

 

Els objectius dels Centres de Suport Familiar són els següents:

1. Facilitar la conciliació de la vida familiar, laboral i personal.
2. Assegurar el benestar del infants i la satisfacció de totes les seves necessitats durant el temps d’estada al centre.
3. Treballar trenabol amb un projecte educatiu i de funcionament basat en el joc.

 

 

 

Necessites un espai acollidor i de confiança on poder deixar el teu nadó? A Kangurs ens adaptem als teus horaris.

Vine a veure el nostre espai de suport familiar! 

 

Què hi fem?? L’espai familiar de Kangurs és un espai d’acollida i acompanyament per a infants a partir de 4 mesos, on vetllem pels nadons i per les necessitats de conciliació laboral i personal de les famílies Oferim un espai acollidor i condicionat per desenvolupar activitats com jugar, cantar, pintar, llegir, imaginar, descansar, dinar… També hi ha un espai de lactància, per les mares que volen venir a donar el pit perquè treballen a prop, o perquè venen amb els nadons… és un espai respectuós que ens agrada compartir amb vosaltres.

 

IMG_1942Com funciona? És un espai que funciona per hores, també disposem de bonus de 10h i 20h, és totalment flexible i està pensat per ajudar a les famílies en la conciliació laboral amb els fills.

Necessites un cangur per dies puntuals? Vols anar a dinar i no saps on deixar els teus fills? Has d’anar a una reunió? A comprar? A la pelu? A fer un cafetó o de compres? Nosaltres tenim la solució!! Tot el personal és titulat en Educació Infantil, amb molta experiència en infants.

 

 

kangurs-espai-suport-familiar

El nostre centre està obert de 8h a 20h però si necessites aquest servei no hi ha un mínim d’hores, pots utilitzar-lo quan ho necessitis. Pots consultar-ne les condicions a secretaria.

No tanquem en tot l’any, obrim a l’estiu (juliol i agost ), per Nadal* i setmana santa*.

 També oferim un espai de joc per infants i famílies durant les tardes.

Teniu més informació a l’apartat d’espai nadons de la web www.kangurs.com, o bé, us podeu posar en contacte amb nosaltres via telèfon al 615.19.51.45 o bé per correu electrònic a info@kangurs.com.

Us hi esperem!!!

*servei opcional per a les famílies que ho necessitin.